T.A.K. Design Associaties | 上研室內裝修設計有限公司
AboutServicesClientsProjects|News|Future 2030
 

Evermore Trade 昶茂貿易股份有限公司

台北中山|Taipei|Design & Build

 
 

此設計案位於民生松江大樓內,為業主自有空間,因此在建材使用、坪效、細節、空間規劃設計......皆非常專注其中。
此格局方正並位於高樓層,其L型窗邊視野與採光良好,將主管經理室置放於此;上研團隊刻意在入口往內側逐漸縮小走道15度角,增加視覺向內延伸感。
整體色系為米色系,地毯以深紫色鋪陳,展現高貴雅緻的質感。

 
 

This design case was for a space in the Minsheng Songjiang building. Special emphasis was placed on construction materials, efficient use of space and many finer details. This space was square in shape and located on one of the top floors of the building. The L-shaped windows provided a great view with lots of natural light, so the manager’s office was placed next to it. The pathway towards the interior at the side of the entrance was designed to gradually narrow at a 15 degree angle to provide an extended visual effect.
The overall color scheme consisted of off-whites paired with dark purple carpet for a grand yet elegant feel.